Популярний уже не перший десяток років український артист, волонтер, співак від Бога, викладач вокалу та щасливий володар пишних вусів Павло Зібров продовжує дивувати своїх фанатів, тепер уже живими концертами, а не звичайними фотографіями у соціальних мережах. Співак знову здивував шанувальників благородним вчинком.

Цього разу Павло Зібров побував у лікарні "Охмадит" та підняв настрій діткам, які проходять курс лікування.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Павлу Зіброву у мережі Instagram.

Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram
Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram

Видно, що артист навідався до лікарні знову, нещодавно він тут виступав разом із гарною подругою Тарабаровою співачкою Соломією Вітвіцькою. Тоді зірки розважали не лише діток, а й батьків. А ось уже цього разу Павлу Зіброву дісталася дуже відповідальна роль – артист був у образі Святого Миколая.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram
Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram

За опублікованими кадрами можна зрозуміти, що самому Павлу Зіброву теж сподобалося дарувати посмішки та щастя діткам. Адже це не просто похід на ранок до школи чи дитячого садка.

Також видно, що костюм артиста трохи не дотягує до Святого Миколая, тут є трохи від Діда Мороза і від Санти. Також радий і сам Павло Зібров, адже йому нарешті розблокували сторінку в мережі Instagram.

Нагадаємо, Михайло Поплавський вбрав студенток у тісні костюми та показав, що ще може: "Мотивує".

Раніше повідомлялося, Павло Зібров забрав телефон у своєї дружини Марини і вусом не повів: "Бережіть своє здоров'я".

Також, це кохання? Спритний вусатик Павло Зібров затиснув Вітвіцьку в несподіваній позі, тихо ззаду підійшов.