Відома співачка, солістка гурту "KAZKA" Олександра Зарицька розповіла, що її новий трек - відповідь обставинам, в яких опинилися українці і вона, в тому числі. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олександра Зарицька, як і багато українських артистів, продовжує займатися улюбленою справою, допомагаючи воїнам ЗСУ та простим українцям. Зірка не стоїть на місці та розвиває творчість, працюючи над новими піснями.

Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band/
Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band/

Так, цього разу солістка гурту "KAZKA" розповіла про пісню з нового альбому. За словами зірки, трек є відповіддю на всі складні обставини, які впали на українців через війну та заклик до того, щоб не опускаючи рук йти до перемоги.

Бренди — мінус. Пози — мінус. Зайві речі спалю. Та без питань якось вирулю. Про наше життя в цій новій реальності, правда? Пісня ВИРУЛЮ — наступний трек в альбомі СВЯТА та наша відповідь цим надскладним обставинам, в яких опинились всі українці. Все другорядне відійшло на другий план, важлива лише головна мета — вирулити до нашої з вами перемоги

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

До речі, вихід нового альбому співачки заплановано вже на 23 грудня.

Раніше портал Знай повідомляв, вся в чорному KAZKA пообіцяла українцям дещо пікантне: "Життя продовжується, незважаючи ні на що".

Також наш портал інформував, Катя Осадча похвалилася весільною сукнею, Юрі Горбунову нікуди подітися: "Під ногами горів".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Полякова спробувала розіграти маму приколами з TikTok, але Оля виявилася розумнішою: "Зламала тренд".