«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Свій бізнес, "темні" зв'язки і двоє дітей: що відомо про водія Jaguar, якого у Дніпрі застрелив патрульний

Україну сколихнула історія про смертельне поранення патрульним поліцейським агресивного порушника ПДР у Дніпрі. Унаслідок отриманих вогнепальних поранень власник автомобіля Jaguar Джумбері Сілогава помер на місці, попри реанімаційні заходи.

ЗМІ з'ясували, що відомо про загиблого дніпрянина. Він мав свій бізнес та, ймовірно, зв'язки з криміналом. Батько двох дітей два дні не дожив до свого 39-річчя.

 

Унаслідок смертельного поранення, завданого патрульним поліцейським у Дніпрі, помер етнічний абхаз Джумбері Джумберович Сілогава. Відомо, що він народився 1 вересня 1984 року і мав досить бурхливу біографію.

 

Зокрема, Сілогава, імовірно, входив до групи одного з впливових у Дніпрі кримінальних авторитетів. Тому не виключено, що він, як заведено в цих колах, міг почуватися "господарем життя" і дозволити собі сісти за кермо у нетверезому стані. Адже зазвичай пов'язаних із криміналітетом людей обходять десятою дорогою навіть правоохоронці. Але цього разу сталося інакше.

 

Також Сілогава мав власний бізнес. Згідно з даними You Control, він був зареєстрований як фізична особа-підприємець. Заробляв торгівлею з лотків на ринках та організацією поховань і наданням ритуальних послуг.

 

На сторінці Сілогави у Facebook публічно доступні лише кілька фото. Останнє, зі своїми двома дітьми, він запостив за десять днів до загибелі, 19 серпня.

 

Сілогава помер за два дні до свого 39-річчя. У день смерті в автомобілі він був з коханкою.

 

"Ми розлучилися нещодавно. У машині була його коханка, мене на місці події не було", – повідомила вже колишня дружина загиблого Наталія Сілогава у розмові з журналістами ТСН.

 

Також у мережі з'явилися кадри порушення, яке допустив Джумбері Сілогава і яке закінчилося для нього смертельною сутичкою з поліцейськими.

 

На відео видно, що Jaguar Сілогави порушив правила дорожнього руху, повернувши праворуч із крайньої правої смуги.

 

Поруч були патрульні, які помітили порушення і послідували за порушником.

 

Також з'явилися підтвердження, що за кермом був саме чоловік, а не його супутниця, яка згодом пересіла на місце водія.

 

Джерело

Все буде Україна