Головне Управліня Розвідки підтверджує знищення чотирьох транспортних літаків Іл-76 під час нічної атаки на Псков.Наразі встановлюють, скільки літаків ще пошкоджено.

Про підтвердив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Унаслідок атаки дронами на аеропорт у російському Пскові були знищені низка російських літаків Іл-76.

Українська розвідка підтвердила знищення чотирьох важких військово-транспортних літаків Іл-76, як про це раніше писали російські ЗМІ. Скільки ще суден було пошкоджено — уточнюється.

«Підтверджуємо знищення ворожих транспортних літаків Іл-76, чотири одиниці. Знищені — це означає, що завдані ураження не дозволяють відновити цей літак і повернути його до лав і виконання завдань. Їх використовують для транспортування особового складу окупантів та їхньої техніки. Також є інформація про пошкодження ще кількох одиниць», — сказав Юсов.

Пропагандистське інформагентство «ТАСС» із посиланням на екстрені служби написало, що на аеродромі пошкоджено чотири літаки Іл-76. За даними Telegram-каналу Astra, два літаки знищено та ще чотири — пошкоджено. Міноборони росії цю інформацію не коментувало.

Зазначимо, що у Пскові розташований аеропорт спільного базування, тобто там розміщені як цивільні, так і військові літаки. Відомо, що на аеродромі базується 334 військово-транспортний авіаційний полк 18 дивізії військово-транспортної авіації рф.

Військовий експерт Олександр Коваленко поділився своїми думками щодо нічного полювання дронів на території РФ.

Коваленко правильно зауважив, що головне – результат, а він є!