29 серпня в місті Дніпрі сталась гучна трагедія: один з поліцейських вистрілив в чоловіка, який від отриманих поранень помер на місці.

З приводу справи лунало багато версій та думок. Люди розділилися на два табори: одні говорять, що винен поліцейський, адже не мав права стріляти, а інші говорять, що вина чоловіка, бо він спровокував конфлікт, почав бійку з працівниками поліції та їхав за кермом п'яний. Ситуацію прокоментував й Олексій Білошицький на своїй сторінці в Фейсбук.

Олексій Білошицький. Фото: Фейсбук

Перший заступник начальника департаменту патрульної поліції України зазначив, що всіляким чином буде сприяти службовому слідству та проведенню службового розслідування. Окрім цього, Білошицький заявив, що патрульним поліції буде надана повна юридична підтримка.

За кілька годин допис Білошицького прокоментувало більш як 1000 користувачів мережі. З однєї сторони постріл поліцейського виправдовують та вважають, що повноваження патрульних потрібно розширювати, а з іншої, люди не розуміють навіщо було застосовано зброю та декілька пострілів. Однак, більшість коментаторів підтримують дії поліції, оскільки якщо чоловік їхав напідпитку, то він був потенційним вбивцею, а поліція намагалася попередити наслідки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Коментарі під постом Білошицького. Фото: скрін Фейсбук

Не залишився в стороні й міський голова міста - Борис Філатов. У своєму телеграм- каналі чиновник написав довгий пост.

"Тому в цій ситуації я цілковито на боці патрульних поліцейських. Міська влада Дніпра надасть всебічну моральну підтримку цим патрульним, а також їхнім рідним та колегам" - прокоментував Філатов.

Пост Бориса Філатова. Фото: скрін Телеграм

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, замість подарунків - батоги та кулаки: а Кривому Розі п’ятеро молодиків напали на відпочиваючих

Раніше портал знай інформував, натовп неадекватів побив 15-річного хлопчика у центрі міста - копи оштрафували його батьків

Також наш портал повідомляв, у Львові відморозок відкрив стрілянину з автомобіля: робив контент для соцмереж