До Дня Незалежності України вийшов новий історичний фільм, на який чекали понад 5 років.

З 24 по 27 серпня історичний фільм Олеся Саніна про Довбуша зібрав 8, 7 мільйонів гривень. Його на вихідних подивилися 60 тисяч глядачів. Касові показники також включили й показ з командою фільму, який відбувся перед прем'єрою фільму. Про це розповідає Film.ua Group на своїй сторінці Фейсбук.

Довбуш. Фото: кадр з трейлеру

Першими глядачами стали бійці 68-ї єгерської бригади, яка має звання Олеся Довбиша. Показ фільму для бійців відбувся неподалік лінії зіткнення, в імпровізованому кінотеатрі.

А передпрем'єрний показ в деяких містах України почався з 19 серпня. В рамках цього командою вони об'їздили такі міста як Одеса, Харків, Чернігів, Чернівці, Київ та інші.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Стрічка стала одною з самих очікуваних українських фільмів. Вона розповідає про життя Олекси Довбуша в українських Карпатах. Олекса Довбуш - опришок, який досить відомий через свою жагу до справедливості та рішучістю.

Олекса Довбуш. Фото: скрін відео Ютуб

Знімання фільму почались ще у 2018 році, потім через деякі причини прокат переносився. А вже у 2021 році було випущено офіційний трейлер першої історичної стрічки про Олеся Довбуша. Саме тоді реліз планувався у 2022 році, але через війну в Україні його перенесли. Попри таке довге очікування, сам фільм знімався всього 108 днів, але з перервами. До створення костюмів підійшли талановито - над ними протягом підготовки працювали понад 117 майстрів. Також епізодичні ролі там зіграли декілька українських зірок, які до кіно не мають ніякого відношення. Серед них футболісти Мілевський, Федецький та учасниця гурту Go-A - Катерина Павленко.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Набив би обличчя": один з командирів Азову хоче провчити Яму та Потапа

Раніше портал Знай інформував, подруга Зеленського Олена Кравець, яка залишила "Квартал 95", не змогла приховати кохання таємного Сергія: "Пробач, що дозволяю..."

Також, наш портал повідомляв, "Танець став пророчим": українець показав геніальне шоу на America's Got Talent, глядачі схопилися з місць