В Україні деяким пенсіонерам обіцяють виплатити додаткову допомогу, проте для цього потрібно відповідати певним критеріям.

Так, пенсіонери, які живуть у прифронтовій зоні, отримають додаткову грошову допомогу від ООН. Її почнуть виплачувати у вересні, повідомляє видання "На пенсії".

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Виплати за рахунок коштів міжнародної організації отримають пенсіонери, які відповідають таким критеріям:

  • внутрішньо переміщені особи, які мешкають на територіях активних або можливих бойових дій;
  • розмір пенсійної виплати не перевищує 3000 гривень на місяць;
  • не отримували з 01.03.2023 додаткових грошових виплат міжнародних організацій.

При цьому розмір грошової допомоги визначають наступним чином: вираховується різниця між 3000 гривень та пенсійною виплатою, при цьому виплата не може бути меншою за 100 гривень. Наприклад, пенсіонеру, який отримує пенсію 2300 гривень, надається допомога у розмірі 700 гривень.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Пенсіонерки. Фото: скрін youtube
Пенсіонерки. Фото: скрін youtube

Щоб отримати допомогу від Організації Об'єднаних Націй, потрібно заповнити стандартну заявку на інформаційній платформі "єДопомога" у розділі "Виплати від міжнародних організацій".

Раніше ми писали про те, що в одній із областей масово переселяють ВПО: кого стосується та які умови пропонують

Як повідомляв Знай.ua, автоматично не призначать: кому потрібно звертатися за субсидією на новий опалювальний сезон

Також портал Знай.ua писав, що все-таки замерзнемо і потрібно запасатися обігрівачами? Українцям розповіли про новий опалювальний сезон