Минулого року українці пережили найскладнішу зиму за увесь час. Через постійні масовані ракетні атаки росії та зруйновано енергосистему, ми могли не бачити світла по декілька днів.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

Звичайно ми сильна нація та мужньо пройшли це випробування, однак навряд чи хтось добровільно погодився б пройти все це ще раз.

Усі ЗМІ в один голос знову лякають нас відключеннями світла та закликають купувати генератори та павербенки вже зараз, поки ще не такі високі ціни.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відомий український енергетичний практик, переможець "Битви екстрасенсів", а також мольфар Макс Гордєєв, в інтерв'ю УНІАН розповів, чи чекають українців блекаут після похолодання.

Мольфар вважає, що все насправді буде не так, як нас лякають. Він вважає, що хоча росія буде продовжувати атакувати нас ракетами, причина вимкнення світла буде пов'язна з іншим.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

"Мені здається, що гірше, ніж було, вже не буде. Скільки я б не розкладав карти, то я не бачу, що буде якийсь жах. Тобто, говорити, що росія нас обстрілюватиме і в результаті цього будуть блекаути, то це малоймовірно. Однак карти не виключають, що Україна сама відключатиме світло за потребою"-розповідає Гордєєв.

Нагадаємо, що екстрасенс Альона Курилова розповіла , як і коли закінчиться війна в Україні: "Чекаю 1 листопада".

Раніше ми повідомляли, що переможець "Битви екстрасенсів" розповів про дату розпаду Росії - терпіти залишилося недовго: "Правда хвилею впаде".

Також стало відомо, що екстрасенс Макс Гордєєв передбачив долю росії та путіна: "Прикінцева карта - смерть".