Київська міська адміністрація заявила про тендер на будівництво дороги від проспекту Лобановського до "Жулянів".

На все це планують витратити, згідно з заявленим тендером на Prozzoro, 148 мільйонів гривень.

Тендер на будівництво дороги. Фото: Prozzoro

Сама дорога стала самим довгим будівництвом, так само як і міст на Троєщину який будували не один рік. Ця дорога періодично будується та ремонтується ще з 2017 році. Тоді загальною вартістю проєкт була названа сума у розмірі 737 мільйонів гривень. Протяжність цієї дороги для проїзду автомобілів має становити 4,3 кілометри.

Будівництво дороги. Фото: Youtube
Будівництво дороги. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

ЇЇ почали будувати ще в 2017 році. Це тоді було потрібно для покращення кращого транспортного обслуговування пасажирів столиці та забезпечення зручного проїзду автомобілем з центру міста до аеропорту. Але зараз аеропорт закритий, літаки не літають, тому потреби у розвантаженні транспортної артерії, як такої немає. Тому цей тендер в чергове викликав масу обурення серед громадян.

Останнім часом, до Прозоро прикута увага громадян та журналістів. Час від часу можна побачити закупівлі, від яких волосся стає дибки, адже державні кошти витрачаються надто не за призначенням. При чому цікаві тендери та закупівлі спостерігаються по всій країні і часто, на думку громадян використання десятків мільйонів є недоцільним у такий важкий для країни час.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, помилилися на 62,5 млн грн? У МінАПК відповіли на корупційне звинувачення НАБУ стосовно Висоцького

Раніше портал Знай інформував, 9 мільйонів з закупки ліків собі в кишеню: під підозрою народний депутат

Також, наш портал повідомляв, понад 163 мільйони в асфальт: на Одещині планують провести капітальний ремонт дороги