У вересні долар може зрости: Експерт зробив прогноз

Чого чекати від валюти на початку осені

На початку вересня курс долара в Україні залишиться у межах 37-38 грн, але після 15 вересня іноземна валюта може подорожчати. Оскільки можуть бути несподіванки, повʼязані з фінансуванням, повідомив економічний експерт Олег Пендзин.

15 вересня, відповідно до українського законодавства, Кабінет міністрів має подати до Верховної Ради проєкт бюджету на 2024 рік. У проєкті бюджету має бути прописана макрофінансова допомога від наших партнерів на наступний рік.

Наскільки я знаю, поки що кредитних гарантій від американців немає. Тобто до 15 вересня ці кредитні гарантії мають бути. Якщо вони будуть, то курс буде більш-менш стабільний, якщо будуть проблеми з кредитними гарантіями, то Нацбанк буде вимушений додруковувати гривню, щоб забезпечити повний обсяг фінансування соціальних видатків. Це може призвести до падіння курсу, – наголосив експерт.

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень