Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Яка доля Конституційного Суду України?

Для того, щоб Конституційний Суд був чистим, справедливим і таким, яким він має бути, його треба з’єднати, що і буде відбуватися, із якоюсь державною структурою, із якимось іще виконавчим органом, не знаю, як це буде називатися і що це буде. Якщо його з’єднають з іще якимось виконавчим органом, то це буде пісня, це буде прозоро, будуть один іншого контролювати. Так воно і буде.

Оскільки ми з вами до 2025 року будемо у якомусь міжнародному союзі, нам треба до цього готуватися, і готувати наші суди до міжнародних стандартів. Ось так воно і буде.

Депутати Верховної Ради бояться, що на них будуть полювати, тому готують свої валізи. Чи дійсно чекати масових втеч депутатів нелегально?

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Якщо всі депутати Верховної Ради зберуться і одного дня поїдуть із нашої землі, нам із вами з того буде тільки користь, буде добре.

Чи чекати на зміни в Кабміні? Якщо так, то чи може очолити Кабмін жінка? І чи добре це буде для України?

Кабмін поділять на 2 частини або владу поділять на 2 частини. Я думаю, що це буде або урізання кількості депутатів надвоє (можна і на десять, нічого не втратимо), або поділять на дві частини.

Кабмін очолить поки що чоловік, при чому не дуже гарний, не дуже чесний, не дуже справедливий. Але, що маємо, те маємо. Жінку всі чекають, принаймні я. Я знаю, що карти казали: коли прийде жінка, тоді прийде розквіт України, тоді буде дуже класно.

Як повідомляв Знай.ua, Шатилович повідомив, що скоро росіянам доведеться ховати свою техніку в Криму.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, як Ватикан причетний до російських провокацій у Польщі.