31 серпня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 31 серпня відзначають чоловіки з іменами Георгій, Григорій, Денис, Еміль, Євген, Єгор, Іван, Іларіон, Лев, Лука, Макар, Михайло, Омелян, Ян.

Також сьогодні день ангела святкують жінки з ім'ям Уляна та Юліана.

Вітання з Днем ангела

***

Щиро вітаю з Днем ангела! Бажаю тобі успіхів, щоб кожен день приносив перемоги, і підкорялися тобі нові вершини. Нехай твої таланти приносять величезні плоди, розвиваючись щодня. Бажаю непохитного щастя, безмірної любові і завжди відмінного настрою. Зі святом!

***

Вітаю тебе з іменинами! Хай твоє життя буде сповнене сонця, радощів та приємних моментів, а доля підносить лише хороші сюрпризи! Залишайся такою ж хорошою та чесною людиною, а також не бійся боротись за своє щастя! Твій ангел-охоронець у цьому допоможе!

***

Вітаю тебе з іменинами й з усього серця бажаю тобі бути щасливою. Бажаю здоров'я, любові та успіхів у роботі... Загалом, того, що ти й сама собі бажаєш, але в подвійному, а то й у потрійному розмірі. Хай сонце освітлює твій шлях в житті, а люди радують тебе!

***

З Днем ангела я тебе вітаю і хочу побажати з легкістю долати будь-який рубіж до гідної і великої мети, жити з щирою любов'ю в серці, працювати з нескінченним ентузіазмом, веселитися від душі і славитися великим успіхом.



 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень