StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Цибуля буде свіжою місяцями: жінка поділилась геніальним способом зберігання

20 квітня 2024, 04:42оновлено 21 квітня, 00:37
760
Цибуля має тривалий термін зберігання, але з часом вона втрачає свіжість. На щастя, є простий лайфхак, який це виправить.
Цибуля буде свіжою місяцями: жінка поділилась геніальним способом зберігання
Як зберегти цибулю свіжою місяцями за допомогою колготок / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Цибуля є одним з основних продуктів і може зберігатися місяцями, якщо робити це правильно. Проте з часом цибуля втрачає свій сильний смак і свіжість. За словами експерта з харчової гігієни High Speed ​​Training Сари Тейлор, цибулю найкраще зберігати в сухому темному місці, наприклад у шафі чи ящику, пише Еxpress.co.uk.

Якщо вас цікавлять хитрощі зберігання продуктів, прочитайте матеріал Главреду: Полуниця буде свіжою весь тиждень: геніальний спосіб зберігання ягід.

Щоб вона не розм'якла, слід переконатися, що цибулини добре провітрюються та стоять подалі від прямих сонячних променів. Також Сара поділилася чудовою технікою, як зберігати цибулю за допомогою того, що у вас уже є.

відео дня

"Один із варіантів — зберігати цибулини у парі невикористаних колготок. Просто візьміть колготки та покладіть цибулю у них. Потім зав’яжіть вузол і додати ще одну цибулину над попередньою", - розповіла експертка.

Їх можна повісити у сухому темному місці. Щоб дістати цибулю, потрібно лише розв'язати вузол.

У випадку, якщо ви не хочете жертвувати парою колготок, Сара запропонувала альтернативу. Якщо ви купуєте цибулю у сітці, ви можете зберігати у ній і так само повісити її у темному місці.

Вона пояснила: "Цибуля, яку зберігають у правильних умовах, може зберігатися місяцями".

Експерт також порекомендувала не зберігати цибулю в холодильнику, оскільки холод і волога можуть призвести до передчасного псування.

Як у давнину використовували цибулю?

У Середньовіччі для захисту від стріл, ударів алебард і мечів вояки надягали залізні шоломи, лати і прикривалися щитом. Але, не сподіваючись на міцність залізної броні, багато хто з них також носив на грудях обереги, яким приписували чарівну захисту від ураження зброєю.

Зазвичай як амулет використовували голівку дикої цибулі або часнику. Думали, що щільна суха шкірка, як броня, що оберігає ніжні, свіжі листочки цибулі, здатна врятувати від усяких лих життя людини. Один із видів цибулі навіть відтоді називають Алліум віктораліс (Allium victoralis) — цибуля переможна, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти