Нова пошта зменшила вартість доставки для бізнес-клієнтів, які користуються складськими послугами з логістики. Відомо, що йдеться про 5% знижки. Українцям розповіли, як можна скористатися цим тарифом і які оновлення ввели в компанії.

Про це повідомили на офіційному сайті Нової пошти.

Новий тариф від Нової пошти: як ним скористатися

Щоб скористатися новою послугою від Нової пошти, потрібно приєднатися до числа бізнес-партнерів пошти і укласти угоду на послуги фулфілменту. Йдеться про зберігання, обробку і пакування замовлень, а також доставку в будь-яке місце, яке є зручним для клієнта.

"Нова пошта", скріншот: YouTube
"Нова пошта", скріншот: YouTube

Якщо клієнт хоче відправити документи, йому потрібно заплатити від 15 гривень, а якщо велику посилку до 30 кілограмів, то вартість послуги становить до 40 гривень. Якщо клієнт хоче залишити посилку на добове зберігання, йому потрібно заплатити також 15 гривень.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Палетований вантаж вагою в 500 кілограмів коштує від 80 гривень, а щоб його залишити на зберігання, за 1 добу потрібно заплатити 10 гривень.

Поштомат, фото Нової пошти
Поштомат, фото Нової пошти

Нововведення від Нової пошти: що про це відомо

Тепер зберігання товарів і обробка замовлень на пошті буде відбуватися у тому ж місці, де і сортуються відправлення. Це, в свою чергу, зменшує час на обробку і прискорює доставку до клієнта.

Нагадаємо, що в Укрпошті запроваджують нові зміни доставки замовлень до Польщі.

Як повідомляли раніше, клієнти Нової пошти підозрюють її у накручуванні вартості.

Як писав "Знай" раніше, у Новій пошті представляють нові послуги для українців на випадок блекаутів.