Розчини, приготовані в домашніх умовах, стануть відмінною заміною токсичним засобам для чищення, доступним у продажу. Засоби для чищення скла, зроблені своїми руками, миттєво випаровуються і не залишають по собі плям. Знадобиться лише вода, спирт та оцет.

Засіб для миття скла без розводів своїми руками

Змішайте 1/4 склянки яблучного або білого оцту та ¼ склянки медичного спирту. Додайте в суміш оцту та спирту 2 склянки води та 1 столову ложку кукурудзяного крохмалю. Вилийте всі інгредієнти в розпилювач і добре струсіть, щоб добре перемішалося. Нанесіть розчин на скляну поверхню та протріть тканиною з мікрофібри. Для якіснішого очищення без ворсинок можна використовувати газету.

Як очистити запітніле дзеркало

Змочіть ватний тампон медичним спиртом та протріть найбільш забруднені ділянки. Після цього обприскуйте поверхню сумішшю з однієї частини білого оцту та чотирьох частин теплої води. Можете залишити її на 10 хвилин, після чого протріть дзеркало тканиною з мікрофібри або зім'ятою газетою.

Щоб дзеркало не потіло

Як часто буває, що ви виходите з душу і виявляєте, що ваше дзеркало вкрите парою. Але чи знаєте ви, що цьому можна запобігти? Щоб скло не запотіло, змішайте в розпилювачі 1 склянку води, 1 склянку оцту та чайну ложку засобу для миття посуду. Акуратно струсніть суміш, потім нанесіть її прямо на дзеркало і залиште на кілька секунд. Видаліть бризки серветкою із мікрофібри або газетою.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, Доведеться просити в курочки: два хитрі способи підживлення полуниці, які подарують соковитий врожай

Раніше ми розповідали Як правильно варити капусту для голубців: легкі кроки для кожного