Популярна мережа українських супермаркетів "Сільпо" оприлюднила приємну новину для своїх покупців: тепер щомісяця можна буде відзначати дні народження магазину зі спеціальними акціями та розвагами.

"Сільпо" вирішив зробити цей день особливо вигідним для покупців. У квітні, наприклад, пропонуються знижки на червоне вино та додаткові знижки для користувачів мобільного додатка.

У "Сільпо" один покупець вбив іншого серед білого дня
У "Сільпо" один покупець вбив іншого серед білого дня

"У квітні в нашу особливу дату – вам -15% на все червоне вино і -5% на будь-які товари з мобільним додатком "Сільпо", – заявляють у компанії.

А для молодих чи нових магазинів "Сільпо" збирається влаштовувати ціле свято: дегустації, аніматори та фотобокси для яскравих селфі.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також, зробивши покупку від 1000 гривень та відзначивши подію у своїх Instagram сторизах з тегом @silpoua, клієнти отримували шанс виграти приємні подарунки. І хоча квітень скоро закінчується, в деяких магазинах "Сільпо" ще попереду свята.

Продукти у супермаркеті, кадр з відео
Продукти у супермаркеті, кадр з відео

У Вишневому та Яворові акції ще тривають за адресами:

  • м. Вишневе, вул. Європейська, 30
  • м. Яворів, вул. П. Тичини, 3.

Отже, якщо ви пропустили ці моменти, слідкуйте за новинами на офіційному сайті супермаркету – наступного місяця на вас чекають нові знижки та цікаві заходи.