У дивному випадку, який міг би бути сюжетом для фільму, померлому редактору журналу "Футбол", Артему Франкову, надіслали повістку. Йому сказали прийти до Територіального центру комплектування в Оболонському районі Києва 20 квітня, щоб оновити свої дані і пройти медогляд.

Артем Франков, відомий своєю пристрастю до футболу та значним внеском у спортивну журналістику, помер 31 жовтня 2023 року внаслідок другого інсульту у віці 53 років.

Артем Франков
Артем Франков

Артем Франков, який помер минулого року, отримав повістку, з запрошенням прийти до ТЦК. Ситуація, яка виникла з Артемом Франковим показує, що система не встигла оновити свої дані. Цей дивний випадок було висвітлено на Telegram-каналі "Artем Frankov official".

Повістка, скріншот з вільних джерел
Повістка, скріншот з вільних джерел

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Цей інцидент не лише підкреслює необхідність більш ретельного оновлення та перевірки даних у державних реєстрах, але й ставить питання про те, що працівникам в держструктурі потрібно бути більш уважним до деталей. Що надалі не було таких випадків.

Інформаційний портал Знай повідомляв, спортивний журналіст Артем Франков заявив, що СРСР мав свою систему допінгу для спортсменів

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Зеленський підписав закон про мобілізацію

Раніше ми писали про те, що чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно