«Пташка» – проти фемінітивів і просить не називати її «медикинею» та «членкинею» (ВІДЕО)

За це її вже почали цькувати?

Невідомо з чого те все почалося, але зрозуміло, що легендарна «Пташка» з Азовсталі людина – традиційних українських поглядів і не підтримує ані гендерні збочення сучасного неомарксизму, ані безтямний «новояз» ім. Орвела.

Принаймні, сама Катерина Поліщук «Пташка» у себе на ФБ-сторінці пише таке:

- Через сторіс прилетіло багато повідомлень про те, що я не права, і по відношенню до мене повинні вживатись фемінітиви, бо це про захист прав жінок.

 

Не буду багатослівною – від мене не потрібно захищати мене. Фемінізм, сучасність та толерантність – це про право самому обирати, як тебе повинні називати.

 

Прошу поважати мій вибір журналістів та людей, що публікують щось про мене.

 

Чому я можу сказати, що я маю право на те, щоб називатись людиною з будь-яким гендером, але не можу сказати що я не «членкиня», «медикиня», «воїнка», «адміністраторка» чи щось подібне?

 

Чому постійно зневажають мою думку та право на вибір, але волають про захист моїх прав? Себе називайте хоч бджолою з мотором в дупі.

 

Мій гендер – воїн. Живіть тепер з цим.

Катерину підтримує чимало військових, але, як виглядає, у контексті того всього  «Пташку» почали травити за те, що вона тепер не така худа, як була на «Азовсталі».

Катерина їм на те відповіла, записавши окреме відео щодо своєї ваги:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень