Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава історія. Так, виконавець однієї з головних ролей у GTA 5 – актор Стівен Огг уперше розповів деталі про сюжетний DLC, зосереджений на його персонажі Треворі, який Rockstar вирішили скасувати.

Про це Стівен Огг розповів на одному з подкастів стрімера Неда Люка, який має лише у YouTube 230 тисяч підписників.

Тревор Філіпс, скріншот: YouTube
Тревор Філіпс, скріншот: YouTube

Круте доповнення Episodes from Liberty City для GTA 4 зумовило те, що геймери чекали, що і GTA 5 отримає подібну підтримку після релізу. Незважаючи на це у Rockstar Games натомість зосередили зусилля на своїй багаторічній годувальниці – GTA Online.

Як виявилося, саме успіх мультиплеєрного компонента GTA 5 змусив розробників відмовитися від планів на однокористувацькі доповнення, хоча деякі з них вже навіть були в роботі.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Інформація про це з'являлася в мережі і раніше, проте нещодавно виконавець ролі одного з головних героїв гри – божевільного Тревора, розповів яким мав бути сюжет DLC, зосередженого саме на цьому персонажі.

Під час подкасту Streamily актор Стівен Огг розповів, що брав участь у зйомках матеріалу, який показав би відомого шибайголову в дещо іншому світлі.

"У нас було таке круте ла*но... Я забув, чи це було DLC, я не пам'ятаю, але Тревор мав працювати під прикриттям. Він працював би на федералів. Ми знімали дещо з цього, Тревор був типу Джеймс Бонд", – розповів актор.

За словами Стівена, Тревор залишився б тим же божевільним, але зі шкіри він ліз би, щоб здаватися нормальним і за будь-яку ціну виконати роботу.

Однак у момент, коли стало зрозуміло, що GTA Online є центром уваги геймерів, Rockstar Games зупинили роботу над доповненням і так її не відновили.

Нагадаємо, GTA 5 тепер доступна на Nintendo Switch завдяки неофіційному порту.

Раніше повідомлялося, "Містер Сальєрі передає вам уклін": фанатів серії Mafia порадували продовженням історії.

Також, літаки - не те, чим здаються: розробник GTA San Andreas розкрив 20-річну таємницю.