В популярних українських магазинах оновили ціни на такі соуси, як кетчуп і майонез. Стало відомо, скільки сьогодні, в середньому, коштують ці соуси, наскільки змінилася їхня вартість у порівнянні з минулим місяцем і скільки за них потрібно віддати в супермаркетах.

Оновлені ціни оприлюднили на сайті Мінфіну.

Ціни на майонез в Україні сьогодні

Майонез "Королівський смак" 67%

Сьогодні за 300 грамів такого майонезу потрібно віддати, в середньому, 45,60 гривень, хоча у березні він коштував 46,26 гривень. У Novus він коштує зараз 44,99 гривень, а у Megamarket його вартість становить 46,20 гривень.

Майонез "Щедро" 67%

Середня вартість 300 грамів такого майонезу сьогодні становить 44,67 гривень, що на 2,10 гривень дешевше, ніж у березні. В "Ашані" його ціна становить 50,30 гривень, у Metro - 52,49 гривень, у Novus - 39,99 гривень, а у Megamarket він коштує найдешевше - всього 35,90 гривень.

Ціни на майонез в Україні. Фото: Мінфін
Ціни на майонез в Україні. Фото: Мінфін

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Ціни на кетчуп в Україні сьогодні

Зараз, щоб купити кетчуп "Торчин до шашлику", потрібно віддати, в середньому, 30,04 гривень, що точно так само, як у березні. У Novus та "Ашані" він коштує зараз 29,29 гривень і 29,20 гривень відповідно. У Metro за нього треба віддати 29,57 гривень, а у Megamarket він найдорожчий - 32,10 гривень.

Ціни на кетчуп в Україні. Фото: Мінфін
Ціни на кетчуп в Україні. Фото: Мінфін

Нагадаємо, що в українських магазинах змінилися ціни на популярні фрукти.

Як повідомляли раніше, в Україні суттєво подорожчала популярна спеція.

Як писав "Знай" раніше, наскільки в Україні змінилися ціни на ріпчасту цибулю, картоплю і моркву.