Астрологічний прогноз для всіх на тиждень з 29 квітня до 5 травня

У понеділок Венера переходить у свою обитель – символ Тельця, в якому також знаходяться Сонце, Юпітер і Уран. Космічний ритм налаштований на земну стихію. Це сприяє практичному підходу, разом із витривалістю та терплячістю. Головну роль відіграють матеріальні цінності, що забезпечують комфорт, затишок та фінансову базу.

У цей період можна вкладати гроші у речі, які згодом не знеціняться, а також отримати шанси на швидке збагачення. Задіяйте максимум творчий потенціал, навчитеся раціональному поводженню з енергією грошей, незважаючи на те, що саме зараз шопінг приносить величезне задоволення.

Включається ділова інтуїція, що допомагає досягненням у роботі, бізнесі, приватному підприємництві. Успішними є представники, чия діяльність пов’язана з фінансами, мистецтвом, землеробством, природою, вирощуванням та обробкою їжі, сферою краси та декору. Напружений вплив від Плутона на Венеру весь період створюватиме ситуації драми у відносинах, посилюватиме прояв емоцій та почуттів.

Зіткнення з ревнощами багато хто відчуватиме на особистому досвіді. Динаміки додасть Місяць, що проходить у середині тижня по Водолію. Люди стають більш чутливими та нервовими, наповнені бажанням змінити звичний стан речей. Тому краще маєте намір створити ситуації захоплюючого екшену, внесіть новизну, інтенсивність і сміливість у сферу фінансів, інвестицій, відносин і навіть зовнішності.

Слідом, 30 квітня, Марс в Овні також стає сильним і діяльним. Прокидається натура героя, який прагне перемог і лідерських позицій. Ентузіазм зашкалює, особливо на початку травня. Аспекти від Плутона відкривають можливості для трансформації себе та світу навколо, уміння спілкуватися з великою кількістю людей та підкоряти інших своїй волі, командувати та керувати.

Схильність до ризику і дух суперництва допоможуть як спортсменам-початківцям і підприємцям, так і великим магнатам зловити хвилю успіху і популярності.

Але не можна скидати з рахунків вплив Нептуна на Марс, а також проходження Місяця за знаком Риб 3 і 4 травня. Будь-які справи краще робити гнучко та з огляду на інтуїцію, лавірувати в потоці обставин, діяти на натхненні та через чітке уявлення про те, куди треба йти і що треба робити.

Підсвідомість відкрита чудесам, тому звернення до астрологів, ясновидців або до кавової гущі дійсно здатне принести відповіді на питання, що вас хвилюють, та вказати вірний орієнтир руху.

Ще одним важливим моментом періоду є те, що планети Марс і Венера перебувають у знаках сили. Кожен може стати центром тяжіння кохання.

You cannot copy content of this page