Хто б міг подумати, що Cyberpunk 2077, одна з найвибагливіших до "заліза" ігор, зможе заробити на мобільному телефоні? Але вона, реальність: один ентузіаст запустив цей геймплей на смартфоні Lenovo Legion Y70.

Цей Lenovo не найпотужніший у плані характеристик, але його чіп Snapdragon 8+ Gen 1 та відеочіп Adreno 730 виявилися достатньо для того, щоб запустити гру через емулятор Mobox.

Відео поділився сам автор експерименту з ником @4k_isn.

Cyberpunk на Android / фото: скриншот Yоutube
Cyberpunk на Android / фото: скріншот Yоutube

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Щоправда, гра працювала лише на 720p та з налаштуваннями графіки на високому рівні. Хоча, як здалося відео, FPS був далекий від ідеалу, навіть не досягаючи 30 FPS.

Також були помітні глюки у вигляді "стрибуючих" текстур та інші артефакти. Але все одно це вражає: гра, яка кладе навіть на деяких консолях, змогла запуститися на мобільному!

Цей експеримент став справжнім одкровенням для геймерського співтовариства. Багато хто здивований і вражений тим, що такий важкодоступний тайтл раптом виявився під силу мобільному пристрою.

Деякі користувачі згадали, що навіть PlayStation 4 і Xbox One важко справлялися з Cyberpunk 2077 при його релізі.

Нагадаємо, гра не закінчена: майбутнє Cyberpunk 2077 за словами розробників

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що зброю з Cyberpunk вже випустять у США: розумний пістолет стане першим у світі

Вам буде цікаво дізнатися, з творці Відьмак і Cyberpunk 2077 заспокоїли фанатів: три шкури дерти не будуть