Проблеми загарбників з кожним днем лише посилюються на Херсонському напрямку.

Речник Української добровольчої армії «Південь» Сергій Братчук в ефірі українського каналу розповів, що зараз на Лівому березі окупанти ледь не бʼються, адже всіх дістали смертоносні накази командирів. Братчук додає різні конфлікти в армії рф лише на руку Україні.

За словами різних експертів нині російські окупаційні війська сконцентрували на цьому напрямку виключно підрозділи, які звикли вистрибувати з транспорту, що рухається в повітряному просторі, з вигуком «Гойда!»

Також речник Української добровольчої армії «Південь» згадує, що росія зараз проводить інформаційну кампанію, де кричать у все горло, що окупанти тренуються та готуються долади водні перешкоди, йдеться ймовірно про форсування Дніпра. Однак все це залишається тільки на словах.

«Насправді, на цьому напрямку немає навіть великих ворожих угруповувань, щоб долати водні перепони, а по друге, ЗСУ успішно ведуть контрбатерейну боротьбу.», — рзповідає Братчук.

Як відомо, за минулий місяць сили оборони України не тільки змогли утримати плацдарм, а й розширити його. Хоча, саме після цих заяв біля Кринок раптом, чомусь, з’явилися підрозділи 81-го САП.

Але, що до розширення, то, наприклад, у середині лютого сили оборони України розширили плацдарм від приватної забудови до музею Остапа Вишні. До кінця березня, титанічними зусиллями в максимально несприятливих умовах, наші підрозділи вийшли на захід від музею до теплиць.