Стали відомі нові подробиці про удар по військовим об’єктам РФ у станиці Кущівській в Краснодарському краї РФ.

Про це йдеться у повідомленні Telegram-каналу Astra. Також оприлюднено відео наслідків удару. З нього видно, що приліт за місцем розташування окупантів був серйозний.

Разом з цим, за уточненнями журналістів, посилаючись на джерела, внаслідок удару також були пошкоджено десятки літаків РФ.

«Їх кількість та ступінь пошкоджень встановлюється», — йдеться у повідомленні.

Згідно з одним з інформаційних ресурсів, внаслідок удару дронів було влучання у військовий склад, в якому знаходилися модулі керування та корекції для авіабомб окупантів.

Варто відзначити, що на опублікованому відео з місця наслідків удару по російському аеродрому у станиці Кущівській можна побачити згорілі та пошкоджені модулі УМПК.

Варто нагадати, що Служба безпеки України атакувала нафтопереробні заводи у Слов’янському та Ільському. Зазначено, що Слов’янський НПЗ частково зупинив роботу за російськими пропагандистами.

Про це навіть написали російські пропагандисти. Директор «Слов’янськ-ЕКО» Едуард Труднєв пояснив росЗМІ причини.

«НПЗ частково припинив роботу, 10 безпілотників минулої ночі атакували нафтопереробний завод. Вони потрапили, зокрема, в установки з перероблювання нафти», – заявив Труднєв.

За його словами, наразі на території заводу збирають уламки. Директор заявив, що оцінювати збитки ще рано, бо можливі приховані ушкодження.

За попередніми даними росіян, на Слов’янському НПЗ пошкоджені:

— резервуарний парк,
— ректифікаційна колона.