Спортсменка з Рівного про Бразилію: «В перший день украли 17 мобілок» (ФОТО)

Національна збірна з кульової стрільби повернулася з Ріо-де-Жанейро

Всі фото - з особистого архіву Оксани Ковальчук

Днями збірна України з кульової стрільби повернулася з Бразилії – там проходив турнір ISSF Final Olympic Qualification Championship. У складі команди були двоє рівнян: Оксана Ковальчук та Олег Омельчук.

До речі, Олег Омельчук привіз із Бразилії срібну медаль, яку завоював у пневматичному пістолеті в парі з дебютанткою змагань такого рівня – 15-річною Юлією Ісаченко.

А Оксана Ковальчук привезла з Ріо-де-Жанейро силу-силенну вражень. Втім, не всі вони приємні… Далі – розповідь Оксани:

В перший же день у спортсменів, які приїхали зі всього світу на турнір, вкрали 17 мобільних телефонів, 2 гаманці й окуляри Ray-Ban.

 

Нас попередили, що гуляти наодинці категорично заборонено – мінімум групами по 3-4 людини, і щоб обов’язково був хтось із чоловіків. Бо минулого разу, як ми були в Бразилії, нашого тренера просто посеред вулиці пограбували – приставили ножа до горла і забрали $2 000.


Також, попри спеку, в Бразилії не варто гуляти в шльопанцях, бо раптом що – втікати в них дуже незручно. І, звісно, коли виходиш на вулицю, треба зняти всі прикраси – ніяких сережок, ланцюжків…

 

І навіть коли покидаєш Бразилію, не факт, що Бразилія покине тебе – моя колега по збірній, щойно перетнувши український кордон, отримала сповіщення на смартфон про те, що з її картки зняли 8000 грн… з терміналу в Бразилії. При цьому і картка, і смартфон були при ній.

 

Але є й хороші моменти… У Бразилії – найгарніша природа у світі. Таки барв, таких пейзажів немає більше ніде. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень