Мережа нерідко шокує страшні випадки з дітьми, які стають жертвами неблагополучних батьків.

На жаль, малюки повністю залежать від дорослих і змушені терпіти знущання з боку своїх рідних, які, навпаки, мають їх любити та оберігати.

Якось жахливий випадок шокував усіх жителів Омська, де 22-річна дівчина попросила батьків доглянути її дворічного сина і кудись пішла, пишуть російські ЗМІ.

Подружжя випило і сильно посварилося, після чого чоловік вигнав дружину з дому. Після цього у 53-річного дідуся малюка трапилася біла гарячка: у онуці він побачив чорта, а потім узяв його за ноги і кинув у піч, що горить. В результаті у дитини страшні опіки понад 50% тіла і зараз вона перебуває в реанімації. Винуватця трагедії затримано правоохоронцями.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Його сусідка стверджує, що сім'я неблагополучна і давно перебувала на обліку в органах опіки: "Коли їхні діти навчалися в школі, неодноразово приходили педагоги. Молодша дочка, чий хлопчик постраждав, її мені анітрохи не шкода. Хамка, нахабниця, що гуляє".

Мати з постраждалою дитиною

Нагадаємо, що чоловік вирішив пожартувати з дружиною і вона відразу ж викинула кільця в океан: що він додумався сказати. Ніхто не засміявся, а розіграш спровокував непорозуміння між подружжям.

Раніше ми повідомляли, що дівчина "народила" своїм коліном, але довелося пояснюватися перед рідними: і все через одне фото.

Також стало відомо, що дівчина пролетіла всю країну заради зустрічі з хлопцем з Інтернету, а він не прийшов.