Чоловік з Ньютауна, штат Огайо, США повністю відмовився від їжі на 45 днів, протягом голодування він вживав лише пиво.

Експеримент американець Делл Холл знімав на відео та публікував щоденник пивного голодування на своєму YouTube-каналі.

Делл Холл надихнувся історією про те, що під час Великого посту німецькі ченці середньовіччя з монастиря під Мюнхеном харчувалися лише пивом. Так, чоловік вирішив виключити зі свого раціону всі продукти харчування, крім цього напою терміном 45 днів.

Пивний пост американця розпочався 6 березня, а завершився у неділю, 21 квітня.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

За словами чоловіка, він увесь цей час вживав лише пиво, несолодкий чай, чорну каву без цукру та газовану воду. Також Холл приймав вітаміни та випивав від двох до п'яти пляшок пива на день.

На початку експерименту його вага становила 132,6 кілограма, а після його закінчення схудла на 20 кг. За словами Холла, почувається він чудово, навіть рівень холестерину, тиск і цукор у крові впали.

Нагадаємо, що чоловік вирішив пожартувати з дружиною і вона відразу ж викинула кільця в океан: що він додумався сказати. Ніхто не засміявся, а розіграш спровокував непорозуміння між подружжям.

Раніше ми повідомляли, що дівчина "народила" своїм коліном, але довелося пояснюватися перед рідними: і все через одне фото.

Також стало відомо, що дівчина пролетіла всю країну заради зустрічі з хлопцем з Інтернету, а він не прийшов.