Доленосні рішення – Овнам, більше поступливості – Близнятам: гороскоп на 28 квітня

І дещо про емоції

ОВНИ

Цей день підходить для ухвалення доленосних рішень. Також це прекрасний період для самотніх людей, які шукають кохання – зараз ймовірність зустріти свою другу половинку значно зросте.

ТЕЛЬЦІ

Починається сприятливий період для подолання страхів. Ви зможете побачити власні бажання і цілі, пробачити собі помилки. Вірте в себе та у свій успіх.

БЛИЗНЯТА

Трохи поступливості з вашого боку зробить день кращим, а стосунки – міцнішими. Та й конфлікту вдасться уникнути.

РАКИ

Як би вам не хотілося розкласти усе на потрібні полички, затівати важливу розмову з рідними, а особливо з коханими, не варто. Ви можете не втримати емоції й зіпсувати усе.

ЛЕВИ

Вам потрібно бути привітнішими з людьми, навіть з тими, хто вам не подобається. Також варто дещо зменшити витрати.

ДІВИ

Зараз не можна давати вихід своїм негативним емоціям, бо під вашу «гарячу руку» можуть потрапити невинні люди.

ТЕРЕЗИ

День може потішити цікавими перспективами, особливо в особистому житті.

СКОРПІОНИ

Якщо ви розраховуєте на підвищення або збільшення зарплати, то продумайте розмову з керівництвом саме зараз. В особистому житті вам теж треба діяти сміливіше, причому вже сьогодні.

СТРІЛЬЦІ

Зараз ви реагуватимете на все дуже гостро, тому важливу розмову краще перенести. Також є ризик обману, причому дуже вправного.

КОЗОРОГИ

День буде напруженим, але попри це все, що ви задумали, вам вдасться реалізувати. Але не можна діяти спонтанно або необдумано.

ВОДОЛІЇ

В особистих стосунках пануватиме гармонія ви можете розповісти партнеру про свої бажання, і він втілить їх у життя. Насолоджуйтесь!

РИБИ

Відпочиньте, а з'ясування стосунків і пошук винних відкладіть на потім. Не забувайте підтримувати близьких людей та й самі не відмовляйтеся від допомоги.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень