Вербна неділя 2024: вітання та листівки (ФОТО)

Вітаємо з Вербною неділею!

Вербна неділя – свято, яке цьогоріч припадає на 28  квітня. Тиждень до Великодня, що називають Страсним, розпочинається після цього святкового дня. 

Привітання із Вербною неділею

***

Вербна неділенько, гостенько миленька, вдар Україну вербою…
Щоб розігнулася та посміхнулася, щоб не горіла війною!
Квітна Неділонько, Божа годинонько, дай нам усім благодаті…
Щоб процвітали і мудрість ще мали, щирі були і багаті!
Вербна Неділенько, Господа дниненько, ллється молитва рікою…
Щоби нам жити й Великдень зустріти, бий нас на щастя вербою!
© Василь Руданський

***

Нехай Бог благословить вас у цей святий день! Бажаємо вам не втрачати надії на краще, нехай з небес на вас спуститься благодать! Нехай в домі будуть спокій і затишок! Вітаємо з Вербною неділею!

***

Вітаю з Вербною неділею! Від щирого серця бажаю мирного неба, зелені природи і надій, радості душі і любові близьких та здоров'я! Нехай гілки верби проженуть негоди, нехай сили вистачить, щоб подолати будь-які перешкоди на шляху!

***

У це чудове свято бажаю, щоб разом з освяченою вербою в ваш дім увійшли благодать, достаток і радість. Нехай душа цвіте як весняні квіти. Нехай будуть поруч ті, хто дорогий серцю. Нехай Господь береже ваш дім!

***

З Вербною неділею! Нехай світле свято заряджає теплою енергією, дає сили для здійснення задуманого. Нехай верба охороняє дім від зла та негараздів, а Господь дарує щастя, сили, спокій та смирення духу. Нехай Бог береже Україну та допомагає нашим сміливим воїнам якнайшвидше здобути перемогу!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Раніше звучало
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень