Розробники з PUBG Studios анонсували повернення культової карти Erangel з деталями, які захоплять навіть найстаріших гравців.

Повідомлення про повернення Erangel надійшло після анонсу дорожньої карти PUBG на 2024 рік. За цим планом, розробники планують "переосмислити існуючі світи", щоб створити новий ігровий досвід.

Повернення Erangel є лише початком, і, зважаючи на все, це не останнє оновлення класичних карт цього року.

PUBG / фото: Х
PUBG / фото: Х

Erangel Classic поверне гравців у часи, коли PUBG тільки розпочинав свої переможні кроки. З 14 по 28 травня на ПК та з 23 травня по 6 червня на консолях, гравці зможуть поринути в атмосферу старої школи.

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток
Показати ще

Карта буде повна класичних деталей: від погодних умов, таких як туман і дощ, до міні-карти та оригінального інтерфейсу користувача. Зміни в ігровому процесі також повертають нас до коріння PUBG: зброя має зменшену віддачу і збивання ворогів з ніг займає більше часу.

PUBG / фото: Х
PUBG / фото: Х

І це ще не все! У грі з'явиться пістолет Томмі у наборах догляду, а також новий одяг та шоломи, які гравці знайдуть на карті.

З нетерпінням очікуємо на повний список змін, який PUBG Studios обіцяє представити 13 травня. Деякі фанати висловили надію на повернення голосового чату на стартовому острові, але поки що це залишається під питанням.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що стріляти в грі - не служити в армії: суд посадив геймера за грати через PUBG

Вам буде цікаво дізнатися, і пельменів поїсти, і Нефритовим палацом погуляти: Mojang презентувала божевільний кросовер в Minecraft