Тут можна скористатися вертикальними грядками, щоб на невеликій території розмістити якнайбільше рослин.

За великого бажання город можна облаштувати будь-де, незалежно від місця. Як створити вертикальний город.

Город на балконі. Фото: Youtube
Город на балконі. Фото: Youtube

Спочатку слід визначити чи достатньо на балконі світла, щоб вирощувати рослини. Кількість сонячного світла буде головним фактором, що визначає, яким рослинам віддати перевагу.

Слід знати, що листові овочі, такі як салат, капуста та зелень, добре ростуть через обмежене сонячне світло, що робить їх хорошим вибором для тінистих місць.

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Город на балконі. Фото: Youtube
Город на балконі. Фото: Youtube

Якщо у вашому розпорядженні багато сонця, то можна вирощувати такі овочі, як помідори, перець, картопля, квасоля, морква, редис.

Навіть такі культури як кабачки, гарбуз та огірки можна вирощувати, якщо ємність досить глибока, щоб вмістити їх, і є належні опори.

Майже будь-який тип контейнера можна використовувати для вирощування овочевих рослин. Старі каструлі, дерев'яні ящики, банки з кавою об'ємом 3,5 л і цебра об'ємом 19 л можна використовувати для вирощування сільськогосподарських культур, якщо мати достатній дренаж.

Вам слід розмістити вертикальний город так, щоб усі рослини отримували достатньо сонячного світла одночасно. Хоча можна використовувати будь-який тип стелажів.

Город на балконі. Фото: Youtube
Город на балконі. Фото: Youtube

Нагадаємо, що не встигнете купувати мішки: які хитрощі при посадці потрібно знати, щоб картопля завалила врожаєм.

Раніше ми повідомляли, що закопайте на городі цей предмет – і матимете величезний урожай.