Люди не хочуть цього знати, а дарма: чай, який може знищити організм

Особливо, якщо надмірно захоплюватися напоєм

Все добре, що в міру. Але чимало людей забувають про це «золоте правило».
При надмірному вживанні міцного чаю можуть виникнути проблеми зі шлунком, шлунково-кишковим трактом, безсоння, а також загостритися хвороби серцево-судинної системи.

У чаї є таніни, такі дубильні речовини, які діють як антиоксиданти. Але якщо людина п'є дуже багато чаю, особливо міцного, то ці таніни можуть викликати проблеми зі шлунком, шлунково-кишковим трактом. Небажано пити міцний чай й людям, які мають гастрит. Хоча звичайний чай, може навіть трошки підвищити апетит. Також через вміст кофеїну у людини може з'явитися безсоння. Якщо людина спить погано, то саме на ніч міцно заварений чай пити небажано, — пояснює дієтолог.

Дієтолог також зазначив, що не варто часто пити міцний чай людям, які мають проблеми з серцем, особливо, якщо через чай відчуваєте прискорення серцебиття.

В такому випадку чай точно не можна робити міцним. Проблеми бувають різні, це не тільки хвороба серця, але й серцево-судинної системи, гіпертонічна хвороба, зокрема тому, що кофеїн може призводити до перепадів тиску, — кажуть лікарі.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень