30 квітня - День прикордонника: вітання та листівки (ФОТО)

Вітаємо із професійним святом!

День прикордонника в Україні відзначають 30 квітня. Професійне свято українських прикордонників було засноване у 2018 році. До цього його відзначали 28 травня.

Саме службовці Державної прикордонної служби України першими зустріли російських солдатів уранці 24 лютого 2022 року.

До речі, російський військовий корабель послали за відомим напрямом також українські прикордонники.

Привітання із Днем прикордонника

***

Щирі вітання з професійним святом — Днем прикордонника України! На кордонах нашої великої неньки України виконують свою нелегку працю мужні люди — прикордонники. Їхня служба важка, небезпечна, вимагає дисципліни, витримки та героїзму. Сьогодні їхнє свято. Бажаємо їм у цей день мужності і терпіння! Зі святом!

ukrtransagent.com.ua

***

Вітаю тебе, захиснику кордонів, зі святом прикордонника! Твоя праця — дуже нелегка, але вкрай важлива для того, щоб забезпечувати національну безпеку. Бажаю тобі успіхів у виконанні обов’язків, здоров’я, віри у свої сили та відваги у важких ситуаціях. Ти й твої колеги — герої нашого часу! Слава Україні!

***

У цей нелегкий час, ви гідно бороните кордони нашої України, не даючи ворожим силам захопити рідну землю. Ви стоїте на захисті безпеки та миру усієї країни. Дякуємо кожному охоронцю кордону за мужність, професіоналізм, відважність і відданість своїй Батьківщині! Ми неодмінно Переможемо! Все буде Україна!

***

З Днем прикордонника України! Нелегка вибрана вами дорога, але ви йдете по ній гордо та достойно. Будьте завжди стійкими, сильними і витривалими, тому що ви потрібні нам! Ми говоримо величезне спасибі всім, хто кожен день і кожну ніч береже наш спокій!

***

Вітаємо сьогодні з професійним святом - Днем прикордонника - наших незламних захисників! Ви - надійна стіна, яка захищає недоторканність і цілісність кордонів нашої Батьківщини, тож сили вам і незламного бойового духу!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень