Плануючи свій час, ми все частіше звертаємося до підказок зірок, які, як відомо, поганого не порадять. Зірки можуть дати відповіді у будь-якій сфері – вони можуть розповісти про роботу, фінанси та здоров'я.

Особисте життя – не виняток: зірки знають про те, які душевні переживання ви можете відчувати у стосунках та як вам допомогти у цьому. Розкажемо вам чого чекати на початку травня від кохання.

Знаки зодіаку, гороскоп, фото з вільних джерел
Знаки зодіаку, гороскоп, фото з вільних джерел

Близнюки (22.05 – 21.06)

Близнюки можуть зіткнутися з таким явищем, як службовий роман, і хоча вони можуть вважати такі стосунки непристойними для людей з такими високими моральними переконаннями, як у них, проте почуття, які вони відчувають, можуть виявитися надто сильними, щоб відмовлятися від такої захоплюючої пригоди. Якщо хтось із Близнюків поки що не знайшов своєї другої половинки, службовий роман може призвести до шлюбу.

Діви (22.08 – 23.09)

Діви можуть зустріти цього тижня людину, яку вони давно не бачили, людину якої вони всіма силами намагалися забути, але так і не змогли. Як далі розвиватимуться їхні стосунки, здебільшого залежатиме від бажання самих представників знака та їхнього вміння спілкуватися легко, не допускаючи сварок та конфліктів. Конфлікти не допомагають у побудові відносин.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Весілля, закохані, фото: Pinterest
Весілля, закохані, фото: Pinterest

Стрілець (23.11 – 21.12)

Стрільцям не варто поспішати розривати стосунки з близькою людиною – якщо людина дійсно дорога для вас, можливо, варто дати їй шанс. Друга половина здається вже зрозуміла свою провину і робитиме все, щоб її виправити. Швидше за все, вам вдасться розпочати стосунки "з чистого аркуша" і знайти порозуміння з вашою половинкою.

Нагадаємо, що ці Знаки Зодіаку готові спати з алкоголем: про цю залежність треба заздалегідь знати.

Раніше ми повідомляли, що миттєво винесуть мозок: із цими знаками Зодіаку краще не старіти разом.