Шанувальники Kingdom Hearts 4 нарешті отримали натяки на те, що гра може з'явитися наступного року. Це як вибух щастя після багатомісячного мовчання.

Востаннє про нашу улюблену франшизу ми чули два роки тому, коли Square Enix кинула нам кістку у вигляді трейлера. Він показав нам новий вигляд Сори, купу нових пригод, і навіть кілька кадрів битви з Безсердечними.

Kingdom Hearts / фото: скріншот Youtube
Kingdom Hearts / фото: скріншот Youtube

Але відколи ми побачили цей трейлер, Square Enix, схоже, забула про нас. Замість того, щоб тримати нас у курсі справ, вони фокусуються на інших своїх проектах, таких як Final Fantasy 16 та Final Fantasy 7 Rebirth. Але тепер, завдяки відомому інсайдеру DanielRPK, ми маємо новий промінь надії.

Він заявив, що Kingdom Hearts 4 вийде 2025 року.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Це, звичайно, піднімає настрій, особливо з огляду на те, що ми бачили трохи геймплея в останньому трейлері. Це означатиме, що розробка гри йде повним ходом.

Kingdom Hearts / фото: скріншот Youtube
Kingdom Hearts / фото: скріншот Youtube

І, можливо, сьогодні, коли Final Fantasy 7 Rebirth скоро вийде, режисер серії Тецуя Номура зможе зануритися в роботу над Kingdom Hearts 4.

І, звичайно, не забудемо про спін-офф мобільної гри Kingdom Hearts: Missing Link, яка також знаходиться у розробці. Загалом, для шанувальників залишається лише чекати та сподіватися на краще.

Нагадаємо, у Китаї створили чат-бот для "спілкування" з померлими: можуть пообіцяти зустріч на небесах

Раніше ми писали про Baldur's Gate 4 – буде: автор признався, що запланував на продовження

Крім того, Знай.ua повідомляв, фанати Assassin's Creed: Mirage, тримайтеся: безкоштовна пробна версія вже тут