Настав довгоочікуваний сезон шашликів, який для всіх асоціюються з настанням весни і потеплінням. Тому варто знати, скільки сьогодні в Україні коштує маринад і приправа, щоб приготувати найсмачніше м’ясо і покликати друзів на теплі посиденьки.

Оновлені ціни оприлюднили на сайті Мінфіну.

Ціни на маринад до шашлику в Україні

Якщо ви хочете придбати маринад "Верес" до шашлику, щоб замаринувати в ньому м’ясо, то за 140 грамів ви віддасте, в середньому, 30,63 гривень. При цьому, в березні цього ж року українці купували його за 29,08 гривень, тобто, трохи менше, ніж зараз.

У Novus він коштує зараз 31,99 гривень, а в "Ашані" доведеться заплатити 32,80 гривень. У Megamarket за нього треба віддати трохи менше - лише 27,10 гривень.

Ціни на маринад в Україні. Фото: Мінфін
Ціни на маринад в Україні. Фото: Мінфін

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Ціни на приправу до шашлику в Україні

Якщо ви хочете додати до свого м’яса приправу "Еко", то за 20 грамів доведеться віддати 7,58 гривень, що дешевше, ніж у березні, коли вона коштувала 8,08 гривень.

У Metro вона зараз коштує 7,63 гривень, а в "Ашані" її вартість становить 7,20 гривень. Водночас, у Megamarket така приправа до шашлику коштує найдорожче - 8,50 гривень, а ось у Novus вона найдешевша, адже там її продають за 6,99 гривень.

Ціни на приправу в Україні. Фото: Мінфін
Ціни на приправу в Україні. Фото: Мінфін

Нагадаємо, що в українських супермаркетах оновили ціни на сир, йогурт і вершкове масло.

Як повідомляли раніше, в Україні різко змінилися ціни на сіль, кетчуп і майонез.

Як писав "Знай" раніше, для українців несподівано знизили вартість картоплі.