П’ятниця, 17 Травня

Дружина зірки “Ліги Сміху” Розового розповіла про його стан після тяжкого поранення голови на фронті

Оперативні новини у нашому каналі в Telegram!

Гуморист у березні отримав серйозне поранення.

Дружина коміка та зірки “Ліги Сміху” Віктора Розового розповіла про стан здоров’я її чоловіка, який у березні отримав серйозне поранення голови на фронті, пише 24 Канал

У своєму Instagram Ольга розповіла, що поки не можливо відправити гумориста на лікування за кордон, адже лікарі забороняють переїзд. Тож, нині Віктор відновлюється в Україні. Як тільки-но медики дадуть дозвіл, Віктора Розового доправлять на лікування за кордон, де є фахівці, які спеціалізуються на таких видах серйозних травм голови і допоможуть з реабілітацією.

“Наразі Віктор відновлюється в Україні, аж поки лікарі не дозволять подальших транспортувань за кордон. Це все, що можемо розповісти на зараз. Бережіть себе”, – розповіла Ольга.

Дружина Віктора Розового подякувала побратимам свого чоловіка, які надали йому першу медичну допомогу, що і врятувало його життя. Ольга також поділилася, що завдяки коштам, які переказали на рахунок гумориста, вони придбали прилади нічного бачення для захисників.

“За згодою Віктора придбали для бійців 2 роти протитанкового батальйону 3 ОШБр прилади нічного бачення”, – додала Ольга.