Останні події в Одесі сколихнули соціальні мережі в частині згадування про патріотичного і затятого фаната Путіна і «русского міра» Сергія Ківалова.

І що тут мене непокоїть?

Те, що сьогоднішні принципові й послідовні критики давнього і вірного слуги Росї, якось не згадають, що їхні партійно-політичні кумири ДОСІ мирно і дружньо співпрацюють із цим світоглядно-огидним Ківаловим.

На хвилиночку - Сергій Ківалов і досі ПРЕЗИДЕНТ Національного університету «Одеська юридична академія» та його складової Київського університету інтелектуальної власності та права й одночасно ПРЕЗИДЕНТ приватного Міжнародного гуманітарного університету. Останній приватний заклад Ківалова якраз знаменитий тим, що на його балансі знаходиться «Будинок Гаррі Поттера, точніше Сергія Ківалова», який для лохів назвали «Палацом студентів».

Про численні державні нагороди і звання від Путіна, Кучми та Януковича цього заслуженого юриста України й академіка кількох академій ви й так знаєте.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Але ви можливо забули, що у свій час свою кандидатську дисертацію у Ківалова в 2002 році захищав Порошенко, після Помаранчевої революції його пригріло найближче оточення Ющенка, після Революції Гідності - пробачила Генпрокуратора на чолі з Махніцьким, а під час Війни з Росїєю до Ківалова захищатися подався і Залужний…

Але на першому місці у рейтингу ВЛАДНОГО ЛИЦЕМІРСТВА все ж таки назву Міністерсто освіти, яке останні більш як десять років очолюють принципові ЄВРООПТИМІСТИ. Вони послідовно боряться із знаними НАЦІОНАЛЬНИМИ УНІВЕРСИТЕТАМИ, нещадно скорочують ДЕРЖАВНІ школи, коледжі та вузи і не мають ЖОДНИХ претензій до рівня правової освіти від ПРИВАТНИХ вузів Ківалова.

Тож спостерігаючи ганебну владну і правоохоронну ІМПОТЕНЦІЮ щодо відомих зрадників, колаборантів та інших дрібніших слуг Путіна на посадах і з депутатськими мандатами під час ВІЙНИ з російською ордою так і хочеться сказати:

КІВАЛОВ - це символ «ПРАВОВОЇ ДЕРЖАВИ» і «ДОБРОЧЕСНОЇ СУДОВОЇ ВЛАДИ» в Україні.