Власники Xbox Game Pass Ultimate отримують унікальний шанс прикрасити свій геймерський досвід за допомогою трьох безкоштовних скінів Overwatch 2, але потрібно поквапитися, щоб не проґавити можливість.

Для передплатників Xbox Game Pass Ultimate доступна ексклюзивна можливість отримати три безкоштовні скіни Overwatch 2 до 19 червня.

Overwatch 2 / фото: PlayStation
Overwatch 2 / фото: PlayStation

Ця перевага стала ще одним аргументом на користь найдорожчого рівня Xbox Game Pass. Компанія Microsoft регулярно радує своїх передплатників різноманітними бонусами, і на цей раз не став винятком.

Крім скінів для Overwatch 2, передплатники також отримають доступ до інших внутрішньоігрових контентів.

Серед них:

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще
  • комплект з двома екзокостюмами та скінами для Exoprimal,
  • а також комплект NHL 24 з предметами та гравцями.

Шанувальники телешоу Fallout також отримують у своє розпорядження набір Fallout 76 із різноманітними предметами.

Overwatch 2 / фото: скріншот Youtube
Overwatch 2 / фото: скріншот Youtube

Це лише невелика частина списку "плюшок" Xbox Game Pass Ultimate. Для позначки десятиліття The Elder Scrolls Online передплатники одержують ювілейний пакет, а щомісячний бонус до Phantasy Star Online 2 New Genesis стане приємним доповненням до геймерського арсеналу.

Важливо пам'ятати, що термін дії активації спливає 29 червня, так що не проґавте свій шанс! Просто знайдіть пакет на вкладці Xbox Game Pass та активуйте свої бонуси.

Нагадаємо, в етеран онлайн-шутерів відмовляється йти у минуле: чи варто геймерам сподіватися на продовження Rainbow Six Siege

Також ми писали про те, що Call of Duty готується до дебюту у Xbox Game Pass