Тетяна Кравченко, відома за роль Валюхи у популярному серіалі "Свати" та родом із Донецька, опинилася в епіцентрі скандалу через свою відверту підтримку військових дій росії проти України.

Її дії викликали широкий резонанс та критику, особливо серед українських глядачів та колишніх шанувальників серіалу. Інцидент стався, коли акторка зустрілася у московському метро зі Світланою, мамою одного з російських військовослужбовців, який бере участь у військових діях на території України.

Тетяна Кравченко, скріншот: Youtube
Тетяна Кравченко, скріншот: Youtube

Світлана попросила Кравченка звернутися до її сина та його побратимів із чувашії зі словами підтримки та молитви. Тетяна Кравченко відгукнулася на прохання та записала відеозвернення:

"Мої дорогі, це я, Таня Кравченко. Ви дивилися "Свати"? Я там граю Валюху. Мої дорогі синочки, чуваські бійці, люблю вас, молимося за вас. Бог з вами. Приходьте додому живими, а ми будемо чекати. З Богом!" – сказала Тетяна Кравченко.

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням "Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе
Показати ще

Ці слова, висловлені актрисою, були швидко поширені через соціальні мережі, викликаючи як підтримку, і обурення. Зовнішній вигляд Кравченка під час звернення також привернув увагу.

Тетяна Кравченко у серіалі "Свати", фото YouTube
Тетяна Кравченко у серіалі "Свати", фото YouTube

За відгуками в соцмережах, актриса виглядала страшно: з немитим волоссям і одягнена в дивну хустку та кофту рудого кольору, що тільки додало "олію у вогонь" критики.

Вам буде цікаво дізнатися, зірка "Сватов" втік із росії і розповів усю правду про колег-путіністів: "Не вважали Україну країною..."

Нагадаємо, що Ганна Кошмал знову не стрималася на рахунок брехні від Валюхи зі "Сватів": "Просто, щоб я була в курсі"