Нова пошта надала вичерпну відповідь на запитання одного з клієнтів щодо підвищення вартості доставки посилки "у дорозі". Ситуація виникла, коли клієнт, сплативши заздалегідь за доставку невеликої посилки, виявив, що його попередній платіж було повернуто, а вартість доставки несподівано зросла на 10 гривень.

Зі свого боку, представники компанії роз'яснили, що таке збільшення вартості було пов'язане з додаванням до посилки спеціального наповнювача у коробку, що забезпечує кращий захист товару під час транспортування. Вартість цього наповнювача становить 10 гривень.

Нова пошта. Фото Знай.ua
Нова пошта. Фото Знай.ua

Компанія також пояснила, що у випадку коли вартість доставки змінюється після попередньої оплати, клієнтам автоматично повертаються кошти.

Для зручності клієнтів, які бажають повторно сплатити доставку з новою вартістю, Нова пошта надала інструкцію про те, як це можна зробити через їхню платіжну систему NovaPay.

Популярні новини зараз
"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

На головній сторінці програми є спеціальне поле "Оплачуй посилки Нової пошти", куди можна ввести необхідні дані для проведення платежу. Коментарі, які можна побачити:

Також наш портал інформував, люди не можуть вийти з будинків навіть уночі: як живе найсонячніше та спекотне місто у світі

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Нова пошта порадувала українців новими тарифами: що про це відомо

Вам буде цікаво дізнатися переадресація посилок із Новою Поштою: як це працює і коли безкоштовно