У військових колах відбуваються несподівані повороти подій... підполковник Руслан Цобенко, який торік опинився під підозрою в отриманні хабара у розмірі 1 мільйона гривень, повертається до служби у лавах Тероборони ЗСУ. Про це стало відомо через витік інформації від анонімного джерела до Міноборони.

Згідно з одержаним наказом, Цобенко відновлюють на військовій службі в підрозділі морально-психологічного забезпечення військової частини А5833 Сил територіальної оборони. При цьому хоч він і зберігає своє офіцерське звання підполковника, виконуватиме обов'язки на посаді майора.

Наказ, датований 8 квітня поточного року, містить вихідний номер та підписи командира частини Святослава Ярмоли та начальника штабу Володимира Тищенка, що підтверджує його справжність.

Сам Цобенко прокоментував ситуацію у повідомленні на своїй сторінці у Facebook. Він заявив про складання повноважень депутата Голованівської районної ради та повернення до лав Збройних Сил України. Водночас підполковник наголосив на своїй невинності у справі про отримання хабара, стверджуючи, що слідство перекваліфікувало звинувачення.

Популярні новини зараз
Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Військовослужбовець має намір відновити свою репутацію та чесне ім'я, які, на його думку, були скомпрометовані людиною, яку він вважав другом.

Нагадаємо, скандального блогера Олександра Слобоженка підозрюють у злочині: на маму машини, на стареньку – квартири

Як повідомляв "Знай.ua", "еб*на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силою "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Знай.ua писав, алкоголь у 10 разів вищий за норму: у устілку п'яний депутат Майбоженко збив 4 пішоходів