Відома українська співачка Настя Каменських показала себе у Маямі під час війни у рідній країні. Дружина репера і продюсера Потапа похизувалася собою за кордоном і розповіла, навіщо вона поїхала до цієї країни зараз.

Відповідну фотографію Настя Каменських оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Українська артистка показала себе посеред Маямі, заявивши про те, що вона приїхала туди презентувати свою нову композицію. Настя з’явилася перед камерою у джинсах, кросівках, топі та чорних сонцезахисних окулярах. Із собою артистка взяла сумку.

"Знову я в Маямі, щоб вже за традицією презентувати в ефірах топових латиноамериканських програм свій новий сингл. Не можу дочекатися, вже завтра світ побачить та почує моє скажене "MOLOKO"", – написала Настя Каменських.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Фоловери співачки, які побачили її новий допис з Маямі, не змогли пройти повз і проігнорувати той факт, що вона за кордоном. У коментарях люди залишили різну думку стосовно поїздки Насті Каменських до Маямі під час війни в Україні.

  • То капець... Зрозуміло ж, що є можливості бувати скрізь… Але навіщо то на все показувати, хизуватись? В державі війна, горе, розпач… Ані совісті, ані стида… Що той Потап, що ця

  • Добре, що в Маямі її ніхто не знає

  • Завжди дуже подобалась! Зараз перетворилася на латино! Ти ж з України, не зрозуміло

  • Репутацію заробляють роками, а втрачають за одну пісню, шкода

Коментарі зі сторінки Насті Каменських. Фото: скриншот з Instagram
Коментарі зі сторінки Насті Каменських. Фото: скриншот з Instagram

Коментарі зі сторінки Насті Каменських. Фото: скриншот з Instagram
Коментарі зі сторінки Насті Каменських. Фото: скриншот з Instagram

Нагадаємо, що українська співачка Настя Каменських відповіла на критику хейтерів у соцмережі.

Як повідомляли раніше, відома артистка Настя Каменських показала кліп на нову пісню.

Як писав "Знай" раніше, співачка Настя Каменських зізналася, як вона стежить за своєю фігурою.