EOS Data Analytics (EOSDA) вирішила подарувати українським фермерам подарунок: безкоштовний доступ до інноваційної платформи EOSDA Crop Monitoring.

Тепер фермери можуть отримати доступ до інноваційної технології, яка використовує супутникові дані та штучний інтелект для моніторингу та аналізу посівів.

Вони матимуть змогу отримувати інформацію про стан своїх культур, визначати етапи росту рослин і навіть помічати найдрібніші зміни, які можуть вплинути на врожай.

І це ще не все. EOSDA надає безкоштовний доступ на площу до 500 гектарів протягом трьох місяців. Фермери можуть скористатися цією можливістю, просто зареєструвавшись на платформі.

Популярні новини зараз
ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

І якщо їм потрібно більше гектарів для моніторингу, вони можуть вказати це у своїй заявці і компанія розгляне їх запит.

Супутник: скрін з відео
Супутник: скрін з відео

Після реєстрації фахівці EOSDA нададуть доступ до платформи і надішлють посібник користувача, щоб допомогти фермерам освоїти всі функції цього приголомшливого інструменту.

EOSDA Crop Monitoring дає можливість фермерам приймати більш обґрунтовані рішення і навіть запобігати можливим проблемам з урожаєм, використовуючи дані з супутників.

Така ініціатива може допомогти українським аграріям збільшити виробництво та забезпечити продовольчу безпеку країни.

Нагадаємо, жінки змушені освоювати трактори: чоловіків стає все менше у професії.

Раніше ми писали про те, що з елян почнуть повертати гроші: в Мінекономіки дали зелене світло

Крім того, Знай.ua повідомляв, що ситуація з урожаєм майже критична: що буде з цінами на продукти харчування.