• Головна
  • "70 000 грн зарплати на місяць": дуже працьовитих українців, яким потрібна робота, кличуть працювати за великі гроші
19:07, 1 травня

"70 000 грн зарплати на місяць": дуже працьовитих українців, яким потрібна робота, кличуть працювати за великі гроші

"70 000 грн зарплати на місяць": дуже працьовитих українців, яким потрібна робота, кличуть працювати за великі гроші

Українцям пропонують офіційне працевлаштування (умова о праце) з оплачуваною відпусткою, лікарняним на виробництві паперових стаканчиків Starbucks у Польщі. Зарплата — від 53 000 до 70 000 грн на місяць. Можна працювати без досвіду роботи та знання мови.

Як інформують "Новини_Лів", відповідна вакансія з'явилась на сайті з пошуку роботи jooble у понеділок, 29 квітня.

В описі вакансії зазначено, що на виробництві немає сторонніх запахів та шумів. Працівники займаються пакування стаканчиків (100 штук в одному блоці), сортують кришечки за кольорами, контролюють якість продукції на конвеєрі.

На підприємстві видають робочий одяг. Під час коротеньких перерв всі працівники можуть пити безкоштовні чай або каву, купити комплексний обід зі знижкою.

Графік роботи, заробітна плата та житлове питання

Робітник може праціювати 5 або 6 днів на тиждень. Тривалість зміни — 8-12 годин. Ставка — 23,75 злотих на годину (близько 230 грн). В залежності від кількості відпрацьованих годин зарплата коливається від 5 300 до 7 000 злотих на місяць.

Роботодавець розселяє працівників у квартирах з усіма зручностями. Одна кімната розрахована на 2-3 людини. Сімейні пари живуть в окремих кімнатах. За житло платити не треба.

Робота для українців за кордоном

Нагадаємо, українцям пропонують роботу на складі шоколадок Milka у словацькому місті Сенець. Роботодавець обіцяє забезпечити працівників житлом у хостелі і платити від 2 500 євро щомісяця.

Також ми писали про актуальні вакансії на кондитерській фабриці в Іспанії (Барселона). Потрібні чоловіки та жінки на процеси пакування, стікерування печива.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Робота #вакансії #звільнення
ТОП новини
Військкоматів не уникне ніхто: повідомили про важливий нюанс нової хвилі мобілізації
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Ці чоловіки мають терміново з'явитися у ТЦК без повістки, в ухилянтів залишилося лише 10 днів": мобілізація посилюється
Вражаюча карколомна ДТП: тролейбус зніс авто рятувальників і понісся тротуаром збивати перехожих (ФОТО, ВІДЕО)
Оголошення
live comments feed...