Платити мінімум та залишатися на зв'язку цілий місяць – мрія кожного абонента, особливо після останніх підвищень цін на послуги мобільних операторів. У компанії Vodafone розповіли, як забезпечити собі зв'язок лише за 30-60 гривень на місяць.

У нинішніх умовах, коли пакет послуг на місяць від операторів може досягати 300 і більше гривень, цілком логічно, що за 30 гривень ніхто не надасть повноцінного доступу до зв'язку. Однак деякі категорії абонентів можуть вилучити суттєву користь від пропозиції Vodafone.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Так, мобільний оператор пропонує послугу Online Pass лише за 30 гривень на місяць. Вона дозволить отримати безліміт на Viber, WhatsApp, Zoom, Google Meet та безліч інших додатків, за допомогою яких можна спілкуватися з рідними та близькими.

Тримати себе в курсі всіх подій і спілкуватися з близькими можна за допомогою послуги Social Pass. Вона дозволяє без обмежень використовувати соцмережі Instagram, Facebook, TikTok, X та інші. Вартість – 60 гривень на місяць.

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Смартфон. Фото: скрін youtube
Смартфон. Фото: скрін youtube

Ще абоненти можуть підключити за 60 гривень за місяць Video Pass. Це незамінна послуга для любителів кіно та музики, адже дозволяє без обмежень користуватися стрімінговими сервісами Netflix, Spotify, YouTube та іншими.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма.

Також наш портал інформував, безкоштовні гігабайти на цілий рік: Lifecell розщедрився, але не для всіх.

Крім того, ми писали, як підключити Wi-Fi, коли немає світла: Vodafone поділився рятівною інструкцією.