Конгресвумен Грін висміяли через кепку з гаслом MUGA – "Повернімо Україні велич"

фото, відео
Новини — Середа, 1 травня 2024, 22:16 —

Членкиня Палати представників США від Республіканської партії Марджорі Тейлор Грін, оголошуючи про намір ініціювати відставку спікера Майка Джонсона, спробувала розкритикувати допомогу Україні кепкою з гаслом Make Ukraine Great Again (MUGA).

Про це повідомляє "Європейська правда".

Під час пресконференції біля будівлі Конгресу Грін витягла синьо-жовту кепку з написом MUGA, що перегукується з гаслом експрезидента Дональда Трампа Make America Great Again ("Повернімо США велич").

Далі вона поклала кепку на плакат із зображенням Джонсона й лідера демократів у Палаті представників Хакіма Джеффріса.

Реклама:
 
Фото: Getty Images

Відео з цим перформансом трампістка також виклала у Twitter (X), натякнувши, що в Україні ведеться "ще одна вічна війна, на яку витрачаються сотні мільярдів ваших доларів" з вини спікера Джонсона.

За MUGA вхопились користувачі Twitter (X), які здебільшого висміяли Грін (підбірку зібрав портал HuffPost). Водночас багато хто висловив бажання придбати кепки з цим гаслом.

На Марджорі Тейлор Грін звернули увагу зокрема після того, як вона подала низку ідіотських правок до законопроєкту про допомогу Україні – наприклад, пропонувала зобов'язати всіх конгресменів, які голосуватимуть "за", відправити воювати в Україну.

Читайте також: За Трампа, Путіна і теорії змови: все про Марджорі Тейлор Грін, противницю України у Конгресі США

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: