Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Яким ти бачиш травень для України? Які будуть головні аспекти?

Чи має рф ресурс на те, щоб у травні робити якогось лиха з наступальними діями на різних напрямках? Зараз прибираємо напрямки фронтові, там будуть наступальні дії 100%, там ворог буде активізуватися по всіх лініях фронту, починаючи від верху, від Куп'янську, закінчуючи низом на Херсонський напрямок. Це треба розуміти. Підсилення там уже в травні, воно уже починає йти, у травні по лінії фронту ми будемо бачити певні важкі загострення.

Єдиний плюс у цій всій ситуації, що до того часу, коли рф збереться, щоб робити серйозний тиск, дійде хоч частина допомоги, ми зможемо зайняти більш вигідну оборонну позицію.

Напрямок Північний, тобто там, де у нас Чернігів, Київ, Волинь тощо. Там у нас є загострення з ДРГ, у промацуванні слабких місць, там у нас є загроза по прильотах. Я не бачу прямо наступів на Київ, воно в мене не фігурує, але я розумію, що якісь колихання типу ДРГ у різних точках, прожмакування, промацкування якихось укріплень, оцієї всієї історії відбуватися буде.

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати
Показати ще

Сумський і Харківський напрямок. Вони будуть відволікати увагу. Найімовірніше, знову ж таки, якісь заворушення на цих напрямках іти реально будуть. Це або серйозні ДРГ прориви, або імітації наступальних дій, або наступальні дії, які будуть прижучуватися на корню. Тобто там все вкупі випадає, як дуже таке серйозне загострення, де вони намагаються ва-банк піти, хоч що-небудь зробити, відтягнути увагу.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, коли Україна буде в НАТО і до чого тут Залужний.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи буде наступ на Одесу.