В Україні змінилася вартість квартир, зокрема, це стосується Києва, де ціни на житло різко підвищилися. Якщо ви хочете придбати квартиру в столиці, варто знати, скільки треба відкладати грошей, щоб мати змогу жити в Києві у власній оселі.

Про це повідомляють у M2bomber.

Відомо, що зараз за 1 квадратний метр однокімнатної квартири в Києві просять від 45 до 48 тисяч гривень, і таких оголошень 7,8% на сайтах нерухомості. Оголошень про найдешевші квартири набагато менше – всього 0,1% тих, хто продає їх за 9 тисяч гривень за 1 квадратний метр.

В різних районах Києва ціни на квартири варіюються від 44 390 до 88 774 гривень за 1 квадратний метр. Тобто між найдорожчою і найдешевшою квартирою різниця у 44 384 гривень. А це цілий квадратний метр у найдешевшому районі української столиці.

Номер квартири та багатство. Фото: Youtube
Номер квартири та багатство. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Ціни на квартири в різних районах Києва

Найдешевші квартири у Деснянському районі, де власники просять 44 390 гривень за 1 квадратний метр, а ось за квартири у Солом’янському районі потрібно віддати менше – 60 191 гривень. При цьому, у Святошинському та Оболонському районі квартири 1 квадратний метр коштує 52 768 гривень.

За квадратний метр у Дарницькому районі просять 53 427 гривень, а у Подільському – 54 275 гривень. А ось в Голосіївському та Дніпровському за квадратний метр коштує 57 413 і 58 692 гривень відповідно.

Найдорожчими вважаються квартири в Печерському, де 1 квадратний метр коштує приблизно 88 774 гривень, і в Шевченківському, де потрібно віддати 73 287 гривень.

Майно, оренда, квартира / фото: Pixabay
Майно, оренда, квартира / фото: Pixabay

Нагадаємо, що у Києві знову потрібно буде платити за безкоштовне паркування.

Як повідомляли раніше, як зробити так, щоб орендарі квартири не могли відсудити її.

Як писав "Знай" раніше, як внести своє старе житло до державного реєстру.