facebook

Погода збожеволіла: українців попередили про сніг у травні – названі області та дати

Даремно ховали теплі речі


З початком травня багато українців чекають теплих та сонячних днів, пікніків на природі, шашликів та перших купань у річці та озері, але синоптики готують для нас щось зовсім незвичайне та дивовижно – снігопади. За останніми прогнозами, сніг накриє кілька районів України, і до цього потрібно підготуватися заздалегідь, особливо якщо ви висадили овочі та квіти на городі.

Докладніше про те, де в Україні у травні випаде сніг, повідомляє Ventusky.

Снігопади передбачаються у кількох областях України. Мешканці наступних регіонів, прокидаючись 13 травня, можуть виявити покриту білим покривалом місцевість: Чернівецьку, Вінницьку, Тернопільську, Житомирську, Рівненську, а також частини Львівської та Івано-Франківської областей.

13 травня протягом дня сніг очікується у Чернівецькій та Львівській областях. Наступного дня, 14 травня, сніг відвідає Волинську, Рівненську, Житомирську, Київську та Чернігівську області. Також снігові опади пройдуть у сусідній Білорусії.

Читайте також:  “Снігопад рине на ці області прямо у вихідні, лютий мороз наближається до цих міст”: синоптики про холод

Вдень 14 травня повітряні потоки глибше проникнуть в Україну, проте сніг очікується лише у Рівненській, Волинській та Житомирській областях. У зв’язку з цим дивовижним прогнозом мешканцям зазначених регіонів рекомендується бути обережнішими та одягатися тепліше, щоб мінімізувати можливі негативні наслідки такого незвичайного для травня явища. Також підготуйте свій город до опадів та до можливих заморозків ґрунту.

The post Погода збожеволіла: українців попередили про сніг у травні – названі області та дати first appeared on UA-IN.

Запис Погода збожеволіла: українців попередили про сніг у травні – названі області та дати спершу з’явиться на UA-IN.

Джерело.



Категорії: